Bijles & studiebegeleiding

Bijlessen op maat van de student

Individuele bijlessen in een aangenaam kader

Secundair onderwijs ASO-TSO-KSO-BSO

Hoger onderwijs Bachelor - Master

Samen werken aan je diploma!

Begeleiding bij eindwerken en GiP's

'leren leren' en motivatietechnieken

Professionele coaching

de Limiet Bijles & Studiebegeleiding

Samen werken aan je diploma!
In hartje Aalst, regio Oudenaarde of bij je thuis nieuw

Je worstelt met een bepaald vak? Een vakleraar wijst op een gebrek aan inzicht in een moeilijker hoofdstuk? Studeren is niet echt jouw 'cup of tea'?

Diverse redenen om professionele hulp in te roepen. Geen nood; je hebt deLimiet bereikt en wij kunnen helpen!

We gaan samen aan de slag en checken jouw leerstijl. Bij deLimiet leer je gaandeweg beter studeren. Samen maken we een studieplanning op, leren we hoofd- van bijzaken onderscheiden en maken we extra oefeningen. Bovendien geven we graag tips & tricks mee om het studeren gemakkelijker te maken.

We bieden bovendien begeleiding bij de voorbereiding van examens 'voor de middenjury', wat tegenwoordig eigenlijk examencommissie heet. Ook helpen we graag bij het samenstellen van eindwerken / GiP's.

Onze kerntaken

Bijles Hoger Onderwijs

Het is zover, je bent 18 jaar en je kan eindelijk die opleiding volgen aan een hogeschool of universiteit die je zo interessant leek. De leerstof is veel moeilijker en je krijgt veel minder begeleiding. Heb je problemen om de grote pakketten leerstof te verwerken? Of lukt het niet om je werk efficiënt te organiseren? Dan kan deLimiet je helpen!

Bijles Secundair Onderwijs

Heb je problemen met een bepaald vak? Begrijp je een bepaald hoofdstuk niet helemaal? Dan kan deLimiet jou helpen! Ons team van vakleerkrachten staat klaar voor bijlessen van de hoogste kwaliteit! Ze leggen geziene leerstof nogmaals uit. Ze letten op jouw studiemethode en geven tips & tricks om ze te verbeteren.

Examencommissie

Heb je ervoor gekozen om jouw getuigschrift en/of diploma te behalen via de Examencommissie? Kom dan naar deLimiet voor extra ondersteuning! We maken voor jou een persoonlijk opleidingstraject op en verzamelen het nodige studiemateriaal. Eveneens kan je bij onze vakleerkrachten terecht voor extra uitleg en/of oefeningen.

Eindwerkbegeleiding (GiP, thesis,…)

Weet je niet goed hoe je aan je eindwerk of GiP moet beginnen? Wil een bepaald onderdeel niet goed lukken? Of wil je het graag eens laten nalezen op taal- en structuurfouten? Dan kan je hiervoor bij deLimiet terecht! Ervaren leerkrachten ondersteunen je graag bij het opmaken van de kroon op je studiewerk!

Ben je op zoek naar bijles wiskunde|elektriciteit|Frans|economie|programmeren|elektronica|Java|fysica|Engels|Nederlands|.NET?

Contacteer ons vandaag nog op 0497 61 30 23 of via mail op info@delimiet.be Vraag informatie aan

Wat studenten en hun ouders zeggen